Gratis verzenden v.a. € 25,- Snelle levering Hoogwaardige producten
Over Reyn 2017-07-04T19:57:48+00:00

Over Reyn

Ons Team

Team Reyn bestaande uit drie goede vrienden met ieder hun sportervaring, enthousiasme, achtergrond en bijdrage voor Reyn. Wij hebben Reyn in het leven geroepen, simpelweg vanwege het feit dat er in deze groeiende en concurrerende markt, te weinig aanbod is van pure en kwalitatief hoogwaardige supplementen die geen overbodige toevoegingen bevatten.

Hoe het begon

Het begon allemaal met de frustratie naar de zoektocht naar een “schone” Pre-Workout. Aangezien dit nogal lastig bleek, mixten wij met een aantal losse basisingrediënten onze eigen Pre-Workout. Deze bevat geen overbodige additieven, zoals smaak- en vulstoffen gebaseerd op suikers. Zo nu en dan mixten wij dit ook voor onze trainingspartners, waarvan wij altijd positieve reacties kregen op het product. Hieruit is het idee geboren om onze eigen mix te optimaliseren en met een partij in zee te gaan, die deze op grote basis voor ons kon produceren. De eerste commerciële reacties waren verbluffend en wij kregen steeds vaker de vraag of wij meerdere producten in ons assortiment hadden. Daar waar wij voornemens waren enkel een Pre-Workout aan te bieden, hebben wij besloten om onze filosofie van “schone” producten met hooggedoseerde werkzame ingrediënten, door te trekken naar andere producten door deze op te nemen in ons assortiment. Momenteel zijn wij druk bezig om nieuwe producten te ontwikkelen en te testen die voldoen aan onze Reyn filosofie en kwaliteit. Het assortiment zal om die reden dan ook de komende tijd nog verder uitgebreid worden.

De trend

De afgelopen jaren vindt er steeds meer een bewustwording plaats binnen de fitsociety. Men beseft steeds meer dat voeding een essentieel onderdeel, misschien wel het belangrijkste, is van een gezonde levensstijl. Naast het gezond eten en het vele sporten gebruikt men steeds vaker voedingssupplementen in de veronderstelling dat dit bijdraagt aan hun gezonde levensstijl. Echter, deze supplementen zijn vaak niet zo gezond als men denkt. Deze supplementen bevatten veelal overbodige en ongezonde toevoegingen. Er wordt bijvoorbeeld nog te veel om smaak in plaats van kwaliteit gegeven.

Ons doel

Wij willen dat www.reynsupplements.com de plek wordt waar men niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit, maar enkel moet beslissen welk supplement zij nodig heeft. Wij zullen nooit claimen dat onze producten de beste zijn, maar wel dat deze voor zeer hoge kwaliteit staan.

Be Reyn!